Blauwe Diesel

Wat is Blauwe Diesel?

 

Blauwe Diesel is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Je kunt zonder aanpassing van de motor op Blauwe Diesel rijden. Daarnaast is Blauwe Diesel ook nog eens CO2-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar. Blauwe Diesel is er in diverse samenstellingen. Je kunt rijden op 100% Blauwe Diesel, de zogenoemde Blauwe Diesel 100, of je kunt kiezen voor een blend van Blauwe Diesel en fossiele diesel, de zogenoemde 20 t/m 50.

Ondernemer

Wil je meer weten over de voordelen van Blauwe Diesel (Ssynfuel+) voor je onderneming?

Informatie voor ondernemers

Particulieren

Ben je als particulier geïnteresseerd in het rijden op Blauwe Diesel (Ssynfuel+)?

Informatie voor particulieren

Blauwe diesel Ssynfuel + Duurzame diesel

Over leverancier Future Fuels

Future Fuels uit Oudehaske bestaat al meer dan 150 jaar en inmiddels is de 6de generatie werkzaam binnen ons familiebedrijf. Wij hebben een grote passie voor dieselbrandstoffen die uitstekende kwaliteit combineren met duurzaamheid. Trots zijn wij daarom ook op onze Blauwe Diesel en de blends daarvan. Inmiddels is deze duurzame dieselbrandstof ook voor consumenten beschikbaar aan de pomp. Op naar nog meer ‘Sustainability for tomorrow’!

 

 Over producent Neste

Neste creëert duurzame oplossingen voor transport-, bedrijfs- en consumentenbehoeften. Door het brede assortiment van hernieuwbare producten stellen ze klanten in staat om de uitstoot verminderen ter bescherming van het klimaat. Neste is ’s werelds grootste producent van hernieuwbare diesel, dit word gemaakt van gezuiverd  afval en residuen. Daarnaast zijn ze constant bezig met het introduceren van hernieuwbare oplossingen voor de luchtvaart- en kunststofindustrie. Neste heeft dan ook diverse technologisch geavanceerde raffinaderij die hoogwaardige olieproducten leveren. In 2018 werd Neste tweede op de Global 100-lijst van de meest duurzame bedrijven ter wereld. Meer informatie over Neste vind je hier.

 

© 2019 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric