Fossielarm

 

Blauwe Diesel EN590 is een door Future Fuels ontwikkelde brandstof uit hoogwaardige diesel met HVO. Het getal achter de naam geeft de hoeveelheid HVO aan in de brandstof. Onze HVO wordt geproduceerd en geleverd door Neste uit Finland. Zij gebruiken hiervoor fossiel vrije grondstoffen. Je moet dan denken aan plantaardige afval oliƫn die eerst een voedseldoel hebben gediend. Dit zijn grondstoffen die niet uit aardolie of uit aardgas zijn gemaakt.

 

Verminder gebruik fossiel grondstoffen

Hiermee zijn onze Blauwe Diesel EN590-producten fossiel arm. Het getal achter de naam Blauwe Diesel geeft de besparing in procenten aan in vergelijking met minerale diesel als het gaat om het gebruik van fossiele grondstoffen.

 

Doet u mee?

In 2019 haalden de gezamenlijke oliemaatschappijen meer dan zeven kubieke kilometer aardolie uit de grond. Wat heeft dit voor geologische gevolgen op de korte en midden lange termijn? We weten uit eigen ervaring wat de gevolgen zijn van de aardgaswinning in Slochteren. Door het gebruik van Blauwe Diesel EN590-producten draagt u een serieus steentje bij aan het verminderen van gebruik van fossiele grondstoffen.

 

 

© 2022 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric