Astronaut André Kuipers heeft zaterdag 4 februari de officiële lancering verricht van Future Fuels Wholesale BV. De lancering vond plaats op Nederlands eerste duurzame brandstoffendepot van onze strategische partner Calpam SMD Olie, gevestigd in Gorinchem.

Dankzij de introductie van onze producten, kunnen bedrijven onder andere hun CO2-uitstoot reduceren tot bijna 90%. We hebben hiermee een ware revolutie veroorzaakt op het gebied van dieselbrandstoffen.

André Kuipers was op onze uitnodiging naar het brandstoffendepot aan de Handelskade gekomen. Daar lag een schip afgemeerd, waarop de gasten werden ontvangen. De rondvaartboot behoort tot de vloot van rederij Zilvermeeuw. Het schip vaart op dit moment op Ssynfuel+. Dit is de eerste en enige fossielvrije diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt.

Het was aan Kuipers de eer om samen met Germ Wiersma, directeur van Future Fuels Wholesale BV, de eerste tankbeurt te verrichten. “Prachtige prodcuten”, reageerde Kuipers enthousiast op de lancering. “We hebben een mooie planeet, maar die willen we ook voor de volgende generaties behouden. Dan heb je bedrijven als Future Fuels zeker nodig. Daarom vind ik het geweldig dat ik deze opening mag verzorgen.”

Voorafgaand aan deze openingshandeling gaf Kuipers een lezing over de thema’s ‘Energie en de toekomst’ en ‘Duurzaamheid’. “Onderwerpen die naadloos aansluiten op onze missie en visie. Het bedrijf heet niet voor niets Future Fuels”, aldus Wiersma.

De producten van Future Fuels zijn hoogwaardiger dan gewone diesel, beter voor het milieu, beter voor de motoren en beter voor u. Fossielvrij, CO2-reducerend, emissiearm, biologisch afbreekbaar, afvalverminderend en het hele jaar door winterbestendig. En bovenal volledig geproduceerd uit herwinbare en duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvaloliën. Deze oliën hebben eerst hun toepassing gehad in de voedselbereiding. De afvalproducten, die hiervan overblijven en afgevoerd moeten worden, zetten wij om in hoogwaardige duurzame dieselbrandstoffen op synthetische basis.

 

© 2022 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric