Neste MY Renewable Diesel

Neste MY Renewable Diesel

Fossielvrij in een handomdraai? Stap vandaag over op Neste MY Renewable Diesel! Deze duurzame dieselbrandstof is herwinbaar, emissiearm en stelt dieselgebruikers instaat om tot wel 90% CO2 te reduceren. Deze brandstof is geschikt voor elke dieselmotor en wordt gemaakt van plantaardige afvaloliën die eerst een voedseldoel hebben gediend, dit maakt deze brandstof volledig circulair.

Neste MY Renewable Diesel is geen FAME en bevat geen FAME ( biodiesel) maar is een 100% HVO brandstof (Hydrotreated Vegetable Oil). Neste MY Renewable Diesel van Future Fuels is het gehele jaar door winterbestendig en van een constante hoge kwaliteit. Neste MY Renewable Diesel voldoet aan de Amerikaanse en Europese brandstof normering.

Wil je vandaag nog verduurzamen? Dat kan! Neste MY Renewable Diesel is een drop-in fuel, dat betekend dat je zonder aanpassingen aan je dieselmotor direct kunt overstappen. Je kunt de brandstof puur gebruiken of in elke mengverhouding met fossiele diesel. Verduurzaam vandaag nog!

 

Ontdekt de voordelen van Neste MY Renewable Diesel

 

.

Normering en kwaliteit

Neste MY Renewable Diesel combineert duurzaamheid met de beste technische kwaliteit.  Deze brandstof zorgt voor een schone en efficiënte verbanding in de motor. Daarnaast voldoet Neste MY Renewable Diesel aan de Europese EN15940 normering maar ook aan de Amerikaanse ASTM D975 normering. Deze normeringen waarborgen een constante brandstofkwaliteit voor uitstekende prestaties. Hierdoor is Neste MY Renewable Diesel goedgekeurd door toonaangevende fabrikanten zoals; Volvo, Scania, Mercedes en vele anderen. Weten of je voertuig is goedgekeurd voor Neste MY Renewable Diesel? Kijk in het instructieboekje van je voertuig naar de toegestane nomeringen.

 

 

Meer weten over Neste MY Renewable Diesel?

Heb je vragen over Neste MY Renewable Diesel?

Via de onderstaande button ontmoet je ons team en vind je onze contactgegevens.

  Neem contact op  

 

© 2020 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric