Over Future Fuels

Onze Missie & Visie

Future Fuels Wholesale BV wil haar kennis en ervaring in het leveren en toepassen van hoogwaardige high-blends en pure biobrandstoffen van herwinbare bronnen, vermenigvuldigen door een unieke samenwerking met speciaal geselecteerde dealers en distributeurs, met als doel te komen tot een kwalitatief (inter-)nationaal logistiek netwerk voor brandstoffen met toekomst.

Anderen over Future Fuels

 

‘4 procent lager verbruik haalbaar’

Vogelzang“We hebben het geclaimde verbruik getest door op Eco2Fuel te rijden op een vast traject. En dat herhaald met een test op gewone diesel. Die 4 procent besparing vonden wij inderdaad terug. De meerprijs is daarmee goedgemaakt en de lagere uitstoot van schadelijke stoffen pakken we dan gratis mee. Zo mogelijk een groter voordeel vinden wij dat alle storingen – door bacteriegroei in de diesel – geheel verleden tijd zijn.”

Sjoerd Vogelzang – S. Vogelzang en Zn., Boerakker

 

 

‘Ik wil verantwoord bezig zijn’

De Boer“Voor mij telt dat ik op een nette manier wil werken. Ook op het punt van milieu. Als ik het beter kan doen zonder dat het teveel kost, dan probeer ik maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Eco2Fuel kost iets meer, maar dat kun je wegstrepen tegen een iets lager verbruik. Er er zit een duidelijke sticker op de tank dat het om traceerbare blauwe diesel gaat. Dit werkt preventief tegen diefstal.”

Heinze de Boer – Kraanverhuur & Grondverzet, Burgum

 

 

‘Meer opdrachten via Prestatieladder’

Algra“Wij zoeken actief naar manieren om punten te scoren voor de CO2-prestatieladder. Ons bedrijf stoot mede dankzij Eco2Fuel zoveel minder CO2 uit, dat we op de hoogste trede staan. Dat levert concreet opdrachten op. Door onze goede CO2Footprint kunnen opdrachtgevers eigenlijk niet om ons heen.”

Klaas Algra – Grondverzetbedrijf Gebr. Algra, Drachten

© 2019 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric