Vissers Olie maakt netwerk compleet

Vissers Olie uit Horst is de vijfde dealer en distributeur waarmee Future Fuels Wholesale een overeenkomst heeft gesloten. Hiermee is, na een intensieve periode van anderhalf jaar, het netwerk voor Nederland volledig ingevuld.

Vissers Olie is een professionele onderneming en beschikt over een moderne vloot van eigen tankwagens. “Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk”, vertelt directeur Gerbert Vissers. “Wij zijn in 2011 al begonnen met het actief vermarkten van groen gas voor personenwagens. We zetten nu een volgende stap door diesel met een duurzame achtergrond aan ons assortiment toe te voegen. Hiermee kunnen we breder inzetten op duurzaamheid en dat is belangrijk voor de toekomst.”

Future Fuels Wholesale is blij met de overeenkomst. “Hiermee is het netwerk klaar voor de lancering”, meldt Germ Wiersma. “Deze volgt binnenkort, dus houd deze website en het nieuws goed in de gaten!”

Vissers Olie heeft zijn logistieke werkgebied in Zuidoost-Nederland. Bent u in dit gebied actief? Neem dan contact op met Vissers Olie uit Horst.