Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

Accijnsverlaging vervalt per 1 juli 2023

Ter compensatie van de stijging van energieprijzen heeft het kabinet per 1 april 2022 een tijdelijke accijnsverlaging doorgevoerd. Deze verlaging is uiteindelijk verlengd tot halverwege 2023. Daaraan lijkt nu helaas een einde te komen waardoor per 1 juli 2023 de accijnsverlaging op brandstoffen grotendeels vervalt.

Wat houdt dit in?

  • Voor benzine (Euro 95 en Euro 98) gaat de accijns per 1 juli 2023 omhoog met € 0,138 per liter (excl. BTW)
  • Voor diesel (gasolie, Blauwe Diesel en HVO100) gaat de accijns per 1 juli 2023 omhoog met € 0,099 per liter (excl. BTW)

In tegenstelling tot de vorige keer zal er nu geen naheffing plaatsvinden over voorraden.

Logistiek

In verband met het vervallen van de accijnsverlaging verwachten wij eind juni veel drukte qua bestellingen en brandstoflogistiek. Hoewel wij er alles aan zullen doen om iedereen zo goed mogelijk en op tijd te bevoorraden, willen wij nadrukkelijk verzoeken om op tijd en zo vroeg mogelijk je bestelling te plaatsen. Indien bestellingen “op het laatste moment” binnenkomen, kunnen wij de vaste levertijd die je van ons gewend bent niet garanderen.

Geef je bestelling dus vroegtijdig door via  +31 854890221 of mail naar  verkoop@futurefuels.nl

Uiteraard zullen wij onze klanten waar wij de tank op afstand uitlezen en “automaat” klanten (afhankelijk van het gebruikelijke afnamepatroon) in de laatste twee weken voor de verhoging nog bevoorraden.

Vragen?

Mochten er toch nog vragen zijn, bel  +31 854890221  of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.