Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

Ons team

Maak kennis met ons team

Nieuwsgierig naar de gezichten achter ons bedrijf? We stellen ons graag aan je voor. En wat jouw vraag ook mag zijn, we helpen je graag verder.

Alle afdelingen Verkoop Marketing Chauffeurs Directie Administratie Logistiek Facilitair
Auke Wijmenga

Auke Wijmenga

Directeur bedrijfsvoering

Het vormen van structuren en de kwaliteit bewaken. Daar ligt de passie van Auke. Hij geniet ervan om samen met z'n collega's alles steeds een beetje beter te doen. In zijn vrije tijd mag Auke graag motorrijden, wandelen en films kijken. Collega's omschrijven hem als sociaal en stabiel.

Ron Voorham

Ron Voorham

Commercieel directeur

Ron is opgegroeid in een echte ondernemersfamilie. Zijn liefde voor het ondernemerschap is dan ook niet vreemd te noemen. Binnen deze passie staan mens en ontwikkeling voor hem centraal. Inmiddels is hij al heel wat jaren werkzaam in de oliebranche. Naast zijn werk mag hij graag reizen en sporten.

Germ Wiersma

Germ Wiersma

Strategisch Adviseur

Germ houdt van dieselmotoren, mountainbiken, motorrijden en nog zoveel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen. Als vijfde generatie stond hij tot oktober 2023 aan het roer. Altijd positief en een enorme passie voor techniek. Vanwege zijn gezondheid heeft hij een stapje terug moeten doen, maar hij blijft absoluut betrokken.

Gerbrand Krol

Gerbrand Krol

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Sinds de zomer van 2022 werkt Gerbrand als chauffeur bij Future Fuels. Met dertig jaar ervaring op zak een aanwinst voor het bedrijf. Hoe smaller en bochtiger de wegen, hoe leuker hij het vindt. Hij levert dan ook met plezier aan o.a. onze agrarische klanten. In zijn vrije tijd is Gerbrand geregeld op het water te vinden.

Marije Wiersma

Marije Wiersma

Marketeer

Marije werkt sinds 2016 bij het familiebedrijf en heeft haar draai hier helemaal gevonden. Van het regelen van afspraken, begeleiden van vergaderingen, het rijden van en naar afspraken en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, zoals ons 150-jarig bestaan, Marije doet het allemaal. Haar rust vindt ze in sporten.

Michel Ruiter

Key Account Manager

Sinds medio 2023 is Michel actief bij ons bedrijf en heeft zich snel op zijn gemak gevoeld. Wat hij het meest waardeert in zijn werk, is het dagelijkse contact met zowel (potentiële) klanten, als de collega's. Michel is sociaal, betrokken en accuraat. Zijn vrije tijd besteed hij graag aan zijn gezin en zijn hobby’s: hardlopen, voetbal en een hapje en drankje met vrienden.

Jetske Postma

Jetske Postma

Strategisch marketeer

Denken vanuit een ander. En een goed product in de markt zetten, iets waarin je gelooft, dat vindt Jetske leuk. „Nieuwe dingen proberen; wat werkt, wat niet? Dat is super interessant." Ze gelooft in een duurzame toekomst en daar zet ze zich dan ook graag voor in. Haar passie is volleybal. „Er is geen mooiere sport."

Jouke Huitema

Jouke Huitema

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Een lange rit naar Engeland, Duitsland of een nachtje blijven slapen in de vrachtwagen, het is voor Jouke allemaal geen probleem. Hij maakt graag kilometers en houdt zijn vrachtwagen schoner als ons kantoor. Jouke is een harde werker, goedlachs en flexibel. Kortom; een teamlid waar je op kunt bouwen.

Daan Wiersma

Daan Wiersma

Assistent wagenparkbeheerder

Daan is de jongste telg van de familie en assistent wagenparkbeheerder. Elke zaterdag is hij druk met de schoonmaak van het complete wagenpark. Met ontzettend veel plezier, want hij heeft een enorme passie voor vrachtwagens. Momenteel volgt hij dan ook de opleiding tot chauffeur gevaarlijke stoffen.

Johan Betten

Johan Betten

Hoofd office

Onze onderneming bestaat uit meerdere werkmaatschappijen en we hebben te maken met veel regelgeving en strenge controles. Het is precies waarin Johan de uitdaging vindt. Zijn kennis en ervaring kan hij hier ten volle benutten. Collega’s bestempelen hem als betrokken en collegiaal.

Jeannine Onrust

Jeannine Onrust

Interieurverzorgster

Elke ochtend is Jeannine vroeg uit de veren. Voordat iedereen aanwezig is, heeft zij de kantoorruimtes al schoongemaakt, de kleding van de chauffeurs gewassen en de koffieautomaat onderhouden. Een onmisbare schakel, want wat is nou een werkdag zonder koffie? Thuis mag ze graag koken en tijd doorbrengen met de kleinkinderen.

Timo Wiersma

Timo Wiersma

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Als jong knaapje ging Timo al met zijn vader mee op pad in de vrachtwagen. Nu heeft hij zelf zijn chauffeursdiploma op zak en werkt met veel plezier voor ons bedrijf. Timo geniet met volle teugen van zijn werk. Alleen niet op donderdag. Dan heeft hij pappadag, voor hem de drukste dag van de week.

Freddy Haveman

Freddy Haveman

Hoofd logistiek

Wat er op logistiek gebied voor Future Fuels ook moet gebeuren, Freddy regelt het. Van het inplannen van tankwagens voor heel Nederland en Engeland (export) tot het regelen en inplannen van schepen voor de Neste MY Renewable Diesel en Blauwe Diesel. In zijn vrije tijd mag hij graag racefietsen.

Pieter Hania

Pieter Hania

Planner

Pieter was voorheen bij ons werkzaam als chauffeur gevaarlijke stoffen. Tegenwoordig is hij als planner actief op de afdeling logistiek. Een nieuwe uitdaging die hem uitstekend bevalt. Pieter is avontuurlijk ingesteld. Daarnaast waarderen collega’s zijn humor, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Johan Spriensma

Johan Spriensma

Administratief medewerker

Het mooiste aan zijn werk vindt Johan de dynamiek binnen ons bedrijf. Hij houdt zich bezig met de duurzaamheidsadministratie en de ondersteuning van de hoofdadministratie. Met name het oplossen van lastige vraagstukken geeft hem veel voldoening. In zijn vrije tijd mag Johan graag voetballen en wandelen met de hond.

Benjamin Pistoor

Benjamin Pistoor

Manager verkoop en marketing

De altijd vrolijke en positieve Benjamin is verantwoordelijk voor het aansturen van de afdelingen ‘Verkoop Binnendienst’ en ‘Marketing’. Hij geniet vooral van de dynamiek binnen ons bedrijf. Hij zegt weleens: ‘Iets wat nooit zal veranderen binnen Future Fuels, is dat alles verandert’.

Henk Wilpstra

Henk Wilpstra

Commercieel medewerker binnendienst

Henk heeft dagelijks contact met onze klanten, houdt van de afwisseling binnen ons bedrijf en heeft een grote passie voor duurzaamheid. Hij helpt bedrijven dan ook met plezier bij het verduurzamen van hun wagenpark. Thuis werkt hij graag in zijn moestuin en alle collega’s mogen meegenieten van de opbrengst.

Jaap van den Dool

Jaap van den Dool

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Dagelijks voorziet Jaap onze klanten van brandstof. Ook al heeft hij veel vaste adressen, elke dag brengt hem wel weer wat anders. Daarnaast waardeert hij de prettige samenwerking met zijn collega’s. Jaap is overigens niet alleen veel op de weg te vinden, maar ook in de natuur. Met name zijn liefde voor vogels is groot.

Geert Visser

Geert Visser

Wagenparkbeheerder en chauffeur ADR

Onze chauffeur Geert rijdt momenteel op de enige tanktrailer van het bedrijf. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Werken bij ons bedrijf ervaart hij naar eigen zeggen als zeer aangenaam, gemoedelijk, collegiaal en familiair. Als collega’s genieten we ontzettend van zijn humor en betrokkenheid.

Jaap Jansma

Jaap Jansma

Medewerker voorraadbeheer

Jaap is verantwoordelijk voor het beheer van onze magazijnvoorraad. Hij wordt door zijn collega’s omschreven als rustig, integer en behulpzaam. In zijn vrije tijd vind je hem samen met zijn zoon Douwe Pieter in het stadion van sc Heerenveen.

Elza Agricola - Feenstra

Elza Agricola - Feenstra

Financieel medewerker

Als iemand niet kan stilzitten, dan is het Elza. Een echte bezige bij, altijd enthousiast, positief ingesteld, behulpzaam en sportief. Haar functie biedt veel variatie en dat maakt het werk voor haar interessant. Ze hoopt tot aan haar pensioen bij ons te werken en dat hopen wij ook.

Peter Wiersma

Peter Wiersma

KAM coördinator

Peter mag in zijn vrije tijd graag mountainbiken, tuinieren en klussen. Op het werk is hij de spin in het web bij kwaliteitszaken, Arbo-omstandigheden en milieuaangelegenheden. Hij heeft dan ook met iedereen binnen de organisatie contact en werkt veel samen met specialisten. Een welkome verbindende factor voor de organisatie.

Kerst Beuckens

Kerst Beuckens

Boekhouder

Elke dag komt Kerst op de fiets naar kantoor. Zelfs als het regent! Op het werk is hij verantwoordelijk voor het betalingsverkeer en het juist verwerken van de inkomende en uitgaande geldstromen. Hij geniet oprecht van dit werk en waardeert de collegialiteit en samenhorigheid binnen het bedrijf.

Sjouke Hamstra

Sjouke Hamstra

Technisch manager en facility

Sjouke, die omschreven kan worden als doelgericht, zorgzaam en analytisch, is aangetrokken als projectmanager voor Clean Room Oudehaske en is daarnaast onze IT-specialist. Hij voelt zich bij ons gewaardeerd en zet zich dan ook voor de volle honderd procent in voor zijn werk. Daarnaast is deze familieman voetbaltrainer bij Heerenveense Boys.

Jan de Olde

Jan de Olde

Accountmanager

Als vertegenwoordiger in de buitendienst heeft Jan veel contact met klanten. Hij kan oprecht genieten van de duurzame relaties die hij opbouwt. Ook waardeert hij de collegialiteit onderling. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn (klein)kinderen en mag graag tuinieren, wandelen en fietsen.

Nynke à Nijeholt

Nynke à Nijeholt

Administratief medewerker

Nynke is altijd vrolijk. Collega’s bestempelen haar als vriendelijk en een doorzetter. Future Fuels is een bedrijf wat altijd volop in beweging is en dat maakt voor Nynke het werk uitdagend en plezierig. In haar vrije tijd mag ze graag wandelen en fietsen en ze geniet volop van haar kleinkinderen.

Berend Lodewijk

Berend Lodewijk

Commercieel medewerker binnendienst

Geen werkdag bij Future Fuels is volgens Berend hetzelfde, maar juist deze afwisseling maakt het werk voor hem zo aantrekkelijk. Elke dag nieuwe uitdagingen en daar houdt hij wel van. Verder is hij geregeld op de voetbalvelden van v.v. Zwaagwesteinde te vinden, zowel als speler als trainer van een jeugdteam.

Dave Meijer

Dave Meijer

Commercieel medewerker binnendienst

Dagelijks veranderen de brandstofprijzen. Dave heeft altijd de actuele informatie voorhanden. Daarnaast neemt hij een stuk basisadministratie voor zijn rekening. Een vrolijke collega, rustig en flexibel. Is hij niet op het werk, dan is de kans groot dat hij in de sportschool is.

Vincent van Maurik

Vincent van Maurik

New business develop manager

Vincent is al jaren bij ons werkzaam. In zijn huidige functie houdt hij alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame brandstoffen nauwlettend in de gaten. Op kantoor luistert hij graag naar filmmuziek, in zijn vrije tijd pakt hij graag een filmpje. Collega’s omschrijven hem als creatief, sociaal en betrouwbaar.

Jolanda de Ruiter

Jolanda de Ruiter

Interieurverzorgster

Jolanda is voornamelijk werkzaam voor onze werkmaatschappij Clean Room Oudehaske. Ze is een pietjeprecies en houdt van structuur en regelmaat. De functie als schoonmaakster is haar dus zeker toevertrouwd. In haar vrije tijd mag deze zorgzame en vrolijke dame graag koken en legpuzzels maken.

Tseard Visser

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Zo vader zo zoon. Net als vader Geert, is ook zoon Tseard bij ons werkzaam als chauffeur gevaarlijke stoffen. Deze jonge, enthousiaste medewerker staat voor gezelligheid, is punctueel en betrokken. Hij voetbalt met veel plezier bij VV Noordbergum en volgt graag de Formule 1.