Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

Future Fuels en Comfort Energy Group bundelen krachten voor een groenere en meer verantwoorde toekomst 

Future Fuels staat aan het begin van een spannend nieuw hoofdstuk. Samen met Comfort Energy Group, marktleider in vloeibare brandstoffen in België, gaan we een versnelling hoger schakelen in de verantwoorde verduurzaming van de vloeibare brandstoffenmarkt. En dit niet alleen in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen.

Onze samenwerking met Comfort Energy Group, die onlangs een meerderheidsbelang in ons bedrijf heeft genomen, is een weerspiegeling van onze gezamenlijke visie voor een groenere en meer verantwoorde toekomst. Dankzij deze krachtenbundeling kunnen we onder andere Blauwe Diesel op een nog grotere schaal introduceren. De gecombineerde krachten van Future Fuels en Comfort Energy Group zullen een katalysator zijn in onze ambitie om marktleider en pionier te blijven in de ontwikkeling en verkoop van duurzame brandstoffen.

Je kunt erop vertrouwen dat, ondanks deze groei en verandering, onze kernwaarden, kwaliteit, service en de werkwijze die je van Future Fuels gewend bent, hetzelfde blijven. Voor jou als relatie van Future Fuels verandert er niets in onze samenwerking; je hebt nog steeds contact met dezelfde mensen, op onze vertrouwde locatie en met dezelfde contactgegevens.

Donderdag 5 oktober is dit nieuws officieel gedeeld via een persbericht aan zowel de Nederlandse als Belgische media.

Mochten er naar aanleiding vragen zijn, dan kun je ons altijd bereiken. Samen gaan we voor een groenere en meer verantwoorde toekomst!

Met hartelijke groeten,
Ook namens het team van Future Fuels

Auke Wijmenga & Ron Voorham

 

 

“Blauwe Diesel en HVO100 staan bekend om hun verduurzaming en vermogen om CO2-uitstoot en andere emissies significant te reduceren ten opzichte van klassieke brandstoffen, wat hen tot ideale kandidaten maakt in de strijd tegen klimaatverandering en in de ondersteuning van de Europese ambities van CO2-neutraliteit. Het is een essentieel onderdeel van een duurzamere energiemix die ook zo ingezet wordt in onze omringende landen en vandaag beschikbaar is”.
Tom Lambert – CEO Comfort Energy Group