Bestelformulier ondernemers

Speciaal voor ondernemers! Bestel hier de Blauw Diesel tankpas.

Blauwe Diesel tankpas bestellen

Met de Blauwe Diesel tankpas kun je als Friese ondernemer op al onze tanklocaties in Friesland gemakkelijk Blauwe Diesel en andere aangeboden producten tanken. Je ontvangt wekelijks een factuur en het bedrag wordt automatisch geïncasseerd. Zo kunnen jij en je collega’s snel starten met duurzaam rijden op Blauwe Diesel. Je kunt tankpassen aanvragen door het onderstaande aanvraagformulier te downloaden en op te sturen naar een regiodealer. Voor het aanvragen van de tankpas hoef je niets te betalen. Je aanvraag kun je versturen via de e-mail of per post.

Verzendadres:

 

Wiersma Olie & Techniek

Appel hof 7-9

8465 RX Oudehaske

Info@wiersma-bv.com

Veelgestelde vragen

Helaas, je kunt zich alleen aanmelden als je bent ingeschreven in het Handelsregister. De Blauwe Diesel tankpas is alleen bedoeld voor zakelijk gebruik door ondernemers en zzp'ers.
Future Fuels heeft haar  Blauwe Diesel tankpassen ondergebracht bij diverse dealers in Nederland. Dit betekent dat je binnen 5 (werk)dagen na aanvraag de tankpas(sen) per post ontvangt van de dealer die in jou regio zit. Indien je geen voorkeur voor pincode(s) hebt aangegeven, wordt er wegens veiligheidsredenen een aparte brief met pincode(s) verzonden.
Stuur een e-mail naar jou regio dealer en geef hierin duidelijk aan welke tankpas(sen) en per wanneer je deze wenst af te melden, Je kunt ook telefonisch de tankpas(sen) afmelden via 0513-870027. Beëindigde tankpas(sen) hoeven niet retour. Knip de passen uit veiligheid wel door, zodat deze niet meer bruikbaar zijn.
 Wanneer je een Blauwe Diesel tankpas aanvraagt, dan betaald je de actuele pompprijs.
Dit is afhankelijk van het aantal liters brandstof die worden afgenomen. Grootverbruikers kunnen in aanmerking komen voor extra korting. Stuur jou regio dealer een email of bel voor meer informatie.
De Blauwe Diesel tankpas kan niet worden gebruikt voor spaarpunten of shopaankopen.
Een overzicht van al onze tanklocaties vind je hier .  
 Met de Blauwe Diesel tankpas kun je naast de Blauwe Diesel 100 ook de standaard Diesel, Benzine (Euro95) en AdBlue (mits aanwezig op tankstation) tanken.
De facturen worden digitaal verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het aanvragen van de tankpas . Bij het aanvragen van de Blauwe Diesel tankpas wordt dan ook om je e-mailadres gevraagd, vul hier het e-mailadres in waarop je de factuur wilt ontvangen.
Betalingen inzake de Blauwe Diesel tankpas(sen) worden altijd geïncasseerd middels een automatische incasso. Deze incasso wordt wekelijks uitgevoerd door jou regio dealer.
Neem per email of telefonisch contact op met je regio dealer. Ze helpen je graag verder.
Neem per email of telefonisch contact op met je regio dealer. Ze helpen je graag verder.
Neem per email of telefonisch contact op met je regio dealer. Je regio dealer kan uitzoeken wat er aan de hand is.
Neem per email of telefonisch contact op met je regio dealer en vraag een nieuwe pas aan.
Neem zo snel mogelijk contact op met je regio dealer.  De regio dealer kan je tankpas blokkeren. Let op! Als je tankpas kwijt of gestolen is blijf je zelf verantwoordelijk voor de tankpas en de transacties.
Neem per email of telefonisch contact op met je regio dealer. Ze helpen je graag met het oplossen van dit probleem.
Geef je wijzigen per email door aan je regio dealer.
Bedrag Periode Aantal
€      150,00 Per dag   2 transacties
€     750,00 Per week   8 transacties
€ 2.500,00 Per maand 20 transacties
  Hierboven vind je het bedrag waarvoor je per dag/week/maand kunt tanken en het aantal transacties waar je dat over kunt verdelen.
Neem contact op met je regio dealer en vraag naar de mogelijkheden. .
© 2019 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric