Pieter

Pieter

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Is chauffeur in hart en nieren. Houdt van de prachtige plaatsen waar zijn vrachtwagen hem brengt. Kan ook echt genieten van motorrijden, films kijken en een survivaltocht. Pieter heeft humor, is betrouwbaar en flexibel.


info@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Nynke

Nynke

Administratief medewerker

Nynke geniet van het fijne, enthousiaste team bij FFW, dit geeft haar energie. Daarnaast houdt ze van wandelen en fietsen en ze is gek op haar kleinzoon. Collega's bestempelen Nynke als vriendelijk en een doorzetter.


ndejong@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Nynke op LinkedIn

Germ

Germ

Directeur

Germ houdt van dieselmotoren, mountainbiken, motorrijden en nog zoveel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen. Germ is positief, heeft passie voor techniek en gebruikt graag de volgende uitspraak: nieuwe ronde, nieuwe kansen!


gmwiersma@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Germ op LinkedIn

Freddy

Freddy

Hoofd logistiek

Mag graag racefietsen, racefietsen en hadden we al gezegd dat hij graag mag racefietsen? Freddy houdt van de diversiteit in zijn werk. Daarnaast biedt hij graag een luisterend oor. En deze uitspraak hoor je hem vaak gebruiken: 'Vertouwen is goed, controleren is beter'.


tfhaveman@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Geart

Geart

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Wacht vol ongeduld op de dag dat er eindelijk een echte vrachtwagen wordt toegevoegd aan ons wagenpark. Een DAF-truck welteverstaan. Maar tot die dag is Geart ook wel tevreden met z'n huidige wagen. Als collega's genieten wij ontzettend van zijn humor en betrokkenheid!


info@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Marije

Marije

Directiesecretaresse

Mag graag wandelen, lezen, kletsen, paardrijden en eten met vrienden. Is goedlachs en vrolijk en regelt alle zaken tot in de puntjes, vooral die van de directie.


mwiersma@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 219

Marije op LinkedIn

Mark

Mark

Accountmanager

Geniet van de contacten met diverse klanten en de enthousiaste reacties op onze duurzame brandstoffen. In zijn vrije tijd mag Mark graag reizen en voetballen. Collega's vinden Mark sociaal, vriendelijk en betrokken.


verkoop@futurefuels.nl

  06-10165353

Timo

Timo

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Als je onderweg een Scania met een Turkse fluit hoort, dan ben je waarschijnlijk Timo voorbijgereden. In z'n vrije tijd mag Timo graag sporten en gamen. Inmiddels heeft hij al een hele fanclub aan boerenerf honden verzameld. Met dank aan de hondenkoekjes in zijn cabine.


info@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Jaap

Jaap

Administratief medewerker

In het stadion van SC Heerenveen, daar kun je Jaap vinden in zijn vrije tijd. Verder mag hij graag kaatsen en met zijn gezin leuke dingen doen. Daarnaast houdt hij zich bezig met de nazorg voor weidevogels. In zijn werk geniet Jaap het meest van het klantencontact. Jaap is rustig, integer en behulpzaam.


jjansma@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Auke

Auke

Directeur bedrijfsvoering

Geniet ervan om samen met z'n collega's alles steeds een beetje beter te doen. Mag in zijn vrije tijd graag motorrijden, wandelen en films kijken. Collega's omschrijven Auke als sociaal en stabiel.


awijmenga@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Peter

Peter

KAM coördinator

Mag graag mountainbiken, tuinieren en klussen. Vindt vooral de uitdagingen in zijn werk leuk en houdt van de afwisseling en de diverse samenwerkingen die dat met zich meebrengt. Daarnaast is hij onze inspiratiebron voor bijnamen voor collega's


pwiersma@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Peter op LinkedIn

Benjamin

Benjamin

Sales medewerker

Benjamin geniet van de dynamiek bij Future Fuels, geen dag is hetzelfde! Daarnaast mag hij graag hardlopen, voetbaltraining geven en uit (eten) gaan. Collega's zien Benjamin als positief, vrolijk en creatief.


bpistoor@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Benjamin op LinkedIn

Vincent

Vincent

Sales manager

Vincent mag graag naar filmmuziek luisteren als hij op kantoor zit. Het spreekt voor zich dat hij in zijn vrije tijd ook graag een filmpje pakt. In zijn werk geniet Vincent van de vele contacten die zijn job met zich meebrengt. Collega's omschrijven Vincent als creatief, sociaal en betrouwbaar.


vvanmaurik@futurefuels.nl

  06-46177437

Vincent op LinkedIn

Jan

Jan

Accountmanager

Geniet van mensen met een passie voor duurzaamheid. Maar hij geniet ook van duurzame relaties met mensen! Daarnaast mag hij graag tuinieren, wandelen en fietsen. Jan heeft jarenlange ervaring in de branche en is één van onze experts.


verkoop@futurefuels.nl

  06-83794620

Jan op LinkedIn

Kerst

Kerst

Boekhouder

Kerst geniet van het doen van de boekhouding en de collegialiteit binnen het bedrijf. In zijn vrije tijd mag hij graag watersporten en klussen. Elke dag komt hij naar kantoor op de fiets. Zelfs als het regent!


kbeuckens@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Johan

Johan

Administratief medewerker

Het mooiste aan zijn werk vindt Johan de dynamiek in het bedrijf. Daarnaast geniet hij van dingen uitzoeken en zorgen dat alles klopt. In zijn vrije tijd mag hij graag voetballen, hardlopen, zeilen en varen.


jspriensma@futurefuels.nl

  +31(0)85 - 48 90 221

Johan op LinkedIn

© 2021 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric
Tanklocaties