Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

Agrarische Schouw inspirerend en motiverend

Heb jij ons eind september gezien op de Agrarische Schouw in Joure? Als bedrijf in duurzame dieselbrandstoffen zijn wij graag op deze toonaangevende agrarische vakbeurs aanwezig. Door corona kon het evenement helaas de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden, maar op donderdag 22 september was het dan eindelijk weer zover.

Thema van deze 68e editie was ‘Koersen op kansen’. Wij hebben uiteraard de kansen en mogelijkheden uitgelicht om te verduurzamen.  Ook de agrarische sector moet in de toekomst duurzamer worden. Het gebruik van Blauwe Diesel EN590 draagt hier een belangrijk steentje aan bij.

Dé oplossing

Elektrisch rijden is in deze sector nog niet realistisch. Blauwe Diesel is op dit moment dé oplossing. Het is niet alleen CO2 reducerend, maar ook winterbestendig en brandstof besparend. Niet voor niets zien we dat steeds meer bedrijven in de agrarische sector overstappen op Blauwe Diesel.

Het delen van de ervaringen van bestaande klanten, werkt altijd weer inspirerend. Potentiële klanten worden enthousiast. Dat hebben we ook tijdens de Agrarische Schouw weer mogen ervaren. Het heeft diverse bezoekers gemotiveerd om zich verder in onze duurzame dieselbrandstoffen te verdiepen.

Trots

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1871. We zijn indertijd gestart met vervoer en handel van turf. Inmiddels hebben we verschillende brandstoftransities doorgemaakt: van turf naar steenkool, naar petroleum, naar huisbrandolie, naar dieselbrandstof, naar biodiesel, naar GTL en naar HVO. In totaal zitten we dus al meer dan 150 jaar in de brandstoffenhandel. Dat zagen de bezoekers aan de Schouw ook terug in de aankleding van onze stand. Er werd zeer positief gereageerd op onder andere de presentatie van ons speciale jubileumboek. Hierbij willen wij iedereen bedanken die een bezoekje aan ons stand heeft gebracht. Ben je ons misgelopen? Geen probleem. Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.