Hoe kan ik duurzaam aanbesteden?

Overheid, organisaties en bedrijven geven veel geld uit aan mobiliteit. De brandstoffen die daarvoor ingekocht worden hebben een grote invloed op het gebied van:

  • Milieu
  • Klimaat
  • Volksgezondheid

De overheid heeft zichzelf als doel gesteld om duurzame brandstoffen in te kopen. Het aanbesteden van duurzame brandstoffen is niet eenvoudig. Vooral vooroordelen en onkunde over de duurzame brandstoffen vormen een obstakel. Ondanks de steeds betere bekendheid van Neste MY Renewable Diesel en Blauwe Diesel EN590 is er nog steeds een groep aanbesteders die liever voor veilig en vertrouwd kiest en voor reguliere brandstoffen gaat bij een aanbesteding.

 

Duurzame brandstoffen

De duurzame brandstoffen hebben inmiddels een goed referentiekader door het gebruik van deze brandstoffen door overheden, organisaties en bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Veel overheden, organisaties en bedrijven nemen de duurzame brandstoffen van Future Fuels op in hun aanbestedingen. Bedrijven en instanties die kiezen voor de duurzame brandstoffen laten zich vaak vooraf adviseren door Future Fuels Wholesale over de kenmerken en eigenschappen van Neste MY Renewable Diesel of Blauwe Diesel EN590. Aanbesteden van een duurzame brandstoffen vraagt om goede voorlichting.

 

Advies Future Fuels

Neste MY Renewable Diesel en Blauwe Diesel EN590 behoren tot de duurzaamste brandstoffen van dit moment en zijn daarom geliefd bij aanbestedende partijen die gaan voor duurzaamheid, zekerheid en kwaliteit. Onze experts komen graag bij u langs om advies te geven over de duurzame brandstoffen van Future Fuels Wholesale. Graag brengen wij u in contact met bedrijven, instellingen en overheden, die reeds door Future Fuels Wholesale zijn begeleid in het aanbesteden van duurzame brandstoffen. Interesse? Neem contact met ons op!

 

 

© 2022 futurefuels.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric